Participă și câștigă!

Începând cu 3 august până la 25 octombrie 2020, Moldtelecom organizează prima etapă a tombolei “Participă și Câștigă”, în cadrul căreia poți câștiga săptămânal câte un printer multifuncțional Canon și premiul mare la sfârșit de perioadă, un laptop ASUS.

Pentru participare sună la numărul scurt 1525 sau 1535, ascultă cele mai haioase bancuri, poante, proverbe sau statusuri și ai șanse mari să câștigi unul din premiile puse în joc. De asemenea, poți alege să te abonezi la portalul Fun Club prin apel la 3021 (apel gratuit) și ești înscris automat în concurs sau să accesezi serviciul SMS abonări prin *1133#.

Costul abonării la numărul 3021 constituie 1,40 lei pe zi și este disponibil pentru clienții care au abonamente Unite, iar primele 3 zile de utilizare sunt gratuite. Un apel la numărul scurt 1535 (tarif 8 lei/apel) este egal cu 5 șanse de câștig, iar un apel la numărul scurt 1525 (tarif 30 lei/apel) – 25 șanse de câștig. Mai multe apeluri, mai multe șanse. Abonarea la serviciului 3021 este egală cu 1 șansă de câștig. Mai multe zile de abonare – mai multe șanse.

Moldtelecom, conform regulamentului de participare la concurs, va organiza lunar extragerile pentru premiile săptămânale, iar la sfârșitul perioadei extragerea pentru premiile finale. În rezultat, fiecare din 12 câștigători săptămânali vor primi câte un printer multifuncțional Canon, iar abonatul care va acumula numărul maxim de șanse la sfârșitul tombolei, se va bucura de premiul mare, un ASUS.

La tombolă pot participa toți clienții rețelelor de telefonie fixă Moldtelecom și telefonie mobilă Unite, care vor întruni condițiile de participare stipulate în Regulament. Toți câștigătorii tombolei “Participă și câștigă” vor fi anunțați telefonic, iar numele lor vor fi publicate pe www.moldtelecom.md.