Mega tombolă APEL NOROCOS și-a dat startul

Mega tombolă APEL NOROCOS și-a dat startul. Nu rata șansele să câștigi un smartwatch Xiaomi și o trotinetă electrică Xiaomi.

E foarte simplu. Fii activ în perioada 5 aprilie – 27 iunie 2021 şi acumulează șanse de câștig.

Pentru participare sună la numărul scurt 1535 sau 1525, ascultă cele mai haioase bancuri, poante, proverbe sau statusuri și ai șanse mari să câștigi unul din premiile puse în joc. De asemenea, poţi alege să te abonezi la portalul Fun Club prin apel la serviciul 3021 (apel gratuit) şi eşti înscris automat în concurs sau să accesezi serviciul SMS abonări prin *1133#. Costul abonării la numărul 3021 constituie 1,40 lei pe zi şi este disponibil pentru clienţii care au abonamente Unite, iar primele 3 zile de utilizare sunt gratuite. Un apel la numărul scurt 1535 (tarif 8 lei/apel) este egal cu 5 șanse de câștig, iar un apel la numărul scurt 1525 (tarif 30 lei/apel) – 25 șanse de câștig. Mai multe apeluri, mai multe şanse de câștig. Abonarea la contentul serviciului 3021 Fun Club este egală cu 1 şansă de câştig. Mai multe zile de abonare – mai multe şanse de câștig.

Grăbește-te, câstigătorul poți fi tu!

Moldtelecom, conform regulamentului de participare la concurs, va organiza lunar extragerile pentru premiile săptămânale, iar la sfârșitul perioadei extragerea pentru premiile finale. În rezultat, fiecare din 12 câștigători săptămânali vor primi câte un SmartWatch Xiaomi, iar abonatul care va acumula numărul maxim de șanse la sfârșitul tombolei, se va bucura de premiul mare, o (1) trotinetă electrică Xiaomi. La tombolă pot participa toți clienţii rețelelor de telefonie fixă Moldtelecom și telefonie mobilă Unite, care vor întruni condițiile de participare stipulate în Regulament. Toți câștigătorii tombolei “Apel Norocos” vor fi anunțați telefonic, iar numele lor vor fi publicate pe www.moldtelecom.md.