IVR

Platforma IVR este în continuă expansiune și mereu gata de a rula soluțiile standard de voce ("serviciile"), precum și a oferi noi oportunități pentru crearea și lansarea de servicii de voce noi.

Oferta Magma a VAS pe bază de IVR este o soluție complete pentru lansarea unui serviciu care permite abonaților să se bucure de servicii cu valoare adăugată bazate pe materiale voce. VAS pe baza IVR poate include diverse informații la dispoziția abonatului oricând și oriunde. Utilizatorii devin parte a comunității în care aleg și pot să primească actualizări pe cele mai recente știri importante, mesaje și memento-uri. Abonații trebuie doar să formeze un număr IVR și să selectațeze opțiunile necesare pentru a avea acces la orice informație de care au nevoie. Portalul voce acționează ca o interfață între apelant și o sursele de informații.

Beneficii cheie

  • Utilizatorii devin membri activi ai societății primind informațiile dorite în orice moment;
  • Libertate - utilizatorii, indiferent de locație, primesc toate informațiile pe care le doresc;
  • Personalizare - Servicii IVR ale Magma permit utilizatorilor să selecteze exact ceea ce vor, așa că nu vor fi nevoiți să asculte informații nerelevante pentru interesele lor personale;
  • Venituri suplimentare - prin oferirea soluțiilor IVR operatorul nu doar își loializează baza de abonați, dar și își marește veniturile.