Șef Serviciu Marketing Strategic și Dezvoltare Produs, Mihai Bejenari

Romanian

De-a lungul parteneriatul nostru cu „Magma”, compania s-a impus ca un partener de afaceri de încredere și de înaltă performanță. Datorită crearii relațiilor de parteneriat cu clienții, bazate pe profesionalism, ea este, în opinia mea, un lider constant în domeniul serviciilor VAS. Pe parcursul cooperării „Magma”, a confirmat gradul înalt de profesionalism, competență și operativitate în rezolvarea sarcinilor. Toate lucrările se efectuează la timp, în termeni strict specificați și cu o calitate bună.
Concursul IVR realizat pe o durată de de două luni a adus la creșterea veniturilor de 100% de pe urma serviciilor VAS companiei noastre, contribuind la creșterea ARPU, iar feedback-ul pozitiv de la clienții nostri a dus la introducerea serviciilor IVR propuse pe o bază permanentă.

VAS Product Manager, Cristina Șchiopu

Romanian

Îmi exprim aprecierea față de colaborarea companiei noastre, prin intermediul brandului Unite, cu compania Ultramagma SRL. Am ales sa colaboram cu compania Ultramagma SRL ca furnizor de servicii cu valoare adăugată, datorita calității deosebite a serviciilor prestate și aspectului inovativ al acestora. Totodată, echipa Ultramagma SRL, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre legate de serviciile cu valoare adăugată. În concluzie, recomand compania Ultramagma SRL, ca fiind un partener profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va colabora pe viitor și apreciez serviciile de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care diferențiază într-un mod favorabil compania Ultramagma SRL de competitorii săi.

Unite